Рівне:

Створення та просування сайтів

Ціну порції адреналіну визначить суд

Кримінал 07-травня, 2009, 15:069 prov 990
В поле зору інспекторів ДАІ чорна “Тойота Кемрі” потрапила в селищі Зоря Рівненського району. Прилад вимірювання швидкості зафіксував, що “Тойота” „летить” у населеному пункті зі швидкістю 125 кілометрів за годину, що вдвічі більша за дозволену.
Вимогу про зупинку водій цинічно проігнорував. Збільшивши швидкість, автомобіль-порушник почав втечу. Наряд ДАІ намагався його зупинити. Порушуючи всі вимоги правил дорожнього руху, “Тойота” неодноразово на величезній швидкості створювала аварійні ситуації, реально наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Водії, що рухались назустріч, мусили екстренно займати крайнє праве положення на дорозі та зупинятись, помітивши “Тойоту”, що стрімко намагалася втекти від патрульного авто.
На радіохвилі ДАІ пролунала вказівка перехопити автомобіль-порушник. Вже за декілька хвилин на перехресті вулиць Млинівська — Князя Володимира рух транспорту перекрили двома автомобілями ДАІ. Наряди були готові зустріти, блокувати та затримати водія “Тойоти”.
Невдовзі на горизонті із-за рогу вулиці Млинівської з`явилося темне авто, яке наближалось до блокованого перехрестя. Водію чорної “Кемрі” нікуди було діватись. Блоковане з усіх боків, авто завмерло на розпеченому асфальті. Вже за мить з салону автомобіля вийшли два молодики і передали інспекторам документи для перевірки. На здивування правоохоронців, водій “Тойоти” був без жодних ознак сп’яніння. Поверховий огляд авто та перевірка його по базі ДАІ теж не дали відповіді на запитання – чому ж “Тойота” втікала? Все, що зміг пояснити 21-річний Віталій – водій вказаного авто — це те, що він побачив працівників ДАІ і, подивившись на спідометр свого автомобіля, зрозумів, що перевищив допустиму швидкість руху. Таким чином водій намагався уникнути адміністративної відповідальності. Віталій пояснив, що, утікаючи від працівників ДАІ, він хотів отримати порцію адреналіну – і це йому вдалося. Скільки коштуватиме такий адреналін для водія-порушника – вирішуватиме суд. Чи зможе в найближчі два роки Віталій керувати транспортними засобами — наразі невідомо, адже у нього вилучили посвідчення водія, а в талоні попередження зробили відповідну відмітку. Окрім цього, на порушника склали відразу три адміністративні протоколи – за незупинку на вимогу працівників ДАІ, за перевищення швидкості руху більш ніж на 50 кілометрів за годину та створення аварійної ситуації. За всі ці порушення Віталій відповідатиме у суді, — повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору