Рівне:

Створення та просування сайтів

І ЛІЦИТАТОР ВТРЕТЄ МОЛОТОК ОПУСТИВ: «ПРОДАНО!»

Актуально 24-сер, 2006, 10:049 prov 1 071
Пригадується, попередній подібний аукціон в Дубні відбувся у 2002 році. Тоді продали чотири чималенькі ділянки, що не використовувались. І от знову у міській раді розігрувались два лоти, які засвідчували: можна придбати для забудови комерційних приміщень ділянки на вулицях Острозького та Старій.
Як і попередні аукціони, нинішній проводив досвідчений ліцитатор, заступник ТзОВ «Експертна фірма «Нива-експерт» Василь Гвоздецький. Відповідно до представлених документів, стартова ціна за площу 0,034 гектара визначалась у 14987 гривень. І хоч захід, за словами начальника міського відділу земельних ресурсів Миколи Защика, відзначався певною стриманістю, бажання бути володарями лота виявили три особи. Кілька разів піднімалась ціна, поки не сягнула 63100 гривень. Назвав її один із дубенчан-претендентів.
За більшу ділянку площею 0,10 гектара торг тривав довгенько. По-перше, змагались семеро чоловік, по-друге, він розпочався з ціни 40117 гривень. І ось нарешті втретє опустився молоток пана Гвоздецького, коли було названо 156200 гривень. Віднині ділянка стала власністю юридичної особи, яка знайшла таку кількість грошей.
Отже, міську казну поповнять майже 220 тисяч гривень, що упродовж місяця надійдуть у «фонд розвитку». На думку Миколи Зощика, виторг непоганий, якщо врахувати, що йдеться про території в центрі Дубна, які не приносили взагалі користі, а помаленьку ставали незапланованими смітниками.
Василь ЯНОШІ,
Дубно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору