Рівне:

Створення та просування сайтів

Щоб не залишити хворих на вулиці

Рівненська область 02-бер, 2010, 12:519 Lobanovskiy 1 100
Рівненська обласна рада просить надати згоду на прийняття у спільну комунальну власність територіальних громад області будівлі гуртожитку, що обліковується на балансі ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів». Відповідне рішення було прийняте депутатами на сесії 26 лютого.
Приміщенні, яке розташоване у Рівному за адресою Курчатова, 6, орендує комунальний заклад обласної ради «Рівненський обласний ендокринологічний центр». Підприємство, на балансі якого перебуває будівля, з 2003 року знаходиться на стадії банкрутства і не має коштів утримувати дане майно. Про це, зокрема йдеться у листі керівництва заводу до голови обласної ради Олександра Данильчука. Зважаючи на ці факти, а також, щоб не залишити медичний заклад «Рівненський обласний ендокринологічний центр» без приміщення, депутати обласної ради вирішили прийняти його в комунальну власність.
Зазначене приміщення в процесі корпоратизації не увійшло до статутного фонду ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів» і є державною власністю. Зі свого боку, Регіональне відділення Фонду державного майна України в Рівненській області погодило його передачу з державної в комунальну власність.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору