Рівне:

Створення та просування сайтів

Допоможіть!

Я + Ти 03-травня, 2007, 18:279 prov 1 807
“Пишу вам, бо заплуталася у своїх проблемах. Я зустрічаюся з хлопцем, якому 23 роки. Мені вісімнадцять. Він більшу частину часу добрий до мене, але іноді б’є. Тоді він каже, що я сама винна. Не знаю, що робити. Я кохаю його, але не хочу, щоб мене били. І не хочу залишитися сама. Порадьте, як мені бути. Ліля.”

Відповідає Степан Кондира, член Української Спілки психотерапевтів: “Аналізуючи запитання, яке поставила Ліля, можна припустити, що її хлопець має внутрішні “несвідомі” проблеми. Вони “домінують” у його поведінці, даючи агресивний прояв вже на свідомому рівні.

Це свідчить про сильну закоханість (прояв надмірної уваги). Не виключено, що заборона зі сторони молодої дівчини в реалізації еротичних або інших несвідомих бажань молодого чоловіка пробуджує таку його поведінку. А це, в свою чергу, веде до формування характерного виду взаємостосунків. Адже для Лілі теж суттєвим є те, що вона може втратити своє кохання і це викликає в неї страх перед майбутнім. Вона намагається компенсувати прояв страху всепрощенням. Але виникає питання: скільки часу Ліля зможе так себе поводити? В цій ситуації необхідно ретельно проаналізувати взаємостосунки, що склались. Щоб попередити страждання. Вже не від кохання, а від самих взаємостосунків”.
Схожі новини
Коментарі - всього 2

mehan 05-травня, 21:11

Ліля!!! Тобі ж тількі 18! Все життя попереду, впринципі воно тільки починається. Невже ніхто з твоїх друзів, знайомих не може розділити з тобою самотність. Вище носа. Не бійся залишитися одна. В світі більше 6 міліардів людей - а в тебе один і той тебе не достойний. Змінюй своє життя зараз - потім це буде зробити складно!!!!

Тетяна 30-чер, 13:17

Ліля, я зворушена твоєю історією, в мене були такі ж проблеми з моїм бувшим пацаном. Він коли напється і не може довко отримати вибух своєї сексуальної енергії, бив мене кулаком по спині від чого я потрапила в лікарню з діягнозом "відбита права нирка" ЛІЛЯ кидай його, Жени його під три чорти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору