Рівне:

Створення та просування сайтів

Ющенко доручив Тимошенко розказати в Німеччині про прагнення в НАТО

Україна і світ 07-лют, 2009, 12:059 prov 1 126
Ющенко доручив Тимошенко розказати в Німеччині про прагнення в НАТО

Президент України Віктор Ющенко дав низку директив Прем'єр-міністрові Юлії Тимошенко для участі в Мюнхенській конференції з питань безпеки. Про це заявив заступник голови Секретаріату Президента Андрій Гончарук.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі Президента України, А.Гончарук відзначив: "Президент України доручив керівникові уряду нашої держави під час виступу на Конференції та в ході двосторонніх зустрічей підтвердити послідовну позицію України у питаннях енергетичної безпеки, виклавши позицію нашої держави стосовно ситуації з припиненням поставок та транзиту природного газу через територію України у січні ц.р., європейської та євроатлантичної інтеграції, наголосивши: кінцевою метою цього процесу має стати повноправне членство України в ЄС та НАТО".

Також згідно з директивами, затвердженими главою держави, передбачається, що Прем'єр-міністр візьме участь у пленарному засіданні Конференції на тему "НАТО, Росія, нафта і газ - майбутнє європейської безпеки". За словами А.Гончарука, планується також проведення низки двосторонніх зустрічей, зокрема, з Президентом Грузії М. Саакашвілі, Віце-президентом США Дж. Байденом, Віце-канцлером ФРН, Міністром закордонних справ Німеччини Ф.-В. Штайнмаєром, Президентом Європейської Комісії Ж.Баррозу, Президентом Світового банку Р.Зелліком та іншими посадовими особами.

Глава держави також затвердив конкретні вказівки щодо позиції урядової делегації України з питань контролю над озброєннями, російської ініціативи стосовно договору про європейську безпеку, ситуації на Південному Кавказі та з інших питань, що обговорюватимуться в рамках Конференції.

Нагадаємо, 6-8 лютого в Мюнхені (Німеччина) проходить 45-а Міжнародна конференція з питань безпеки. В останні роки цей щорічний захід набуває все більшого авторитету як один з основних міжнародних форумів для обміну думками між провідними політичними діячами, експертами і вченими в сфері безпеки і міжнародної політики.

http://news.liga.net/ukr/news/NU091023.html
Схожі новини
Коментарі - всього 2

Чиркаш 08-лют, 17:09

Огромный респект!

Nikiforov 08-лют, 19:39

Супер! жду продолжения!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору