Рівне:

Створення та просування сайтів

Кличко: Я готовий у двобої пройти повну дистанцію

Спорт 30-бер, 2006, 10:539 prov 1 330
Відповідно до плану триває підготовка Володимира Кличка на Мальорці до майбутнього двобою з Крісом Бьордом. Вже закінчився перший етап підготовки, де основним було напрацювання фізично-функціональної кондиції. Тепер іде, так сказати, бойова підготовка, яку можна розбити на дві частини. У першій — розробка варіантів проведення двобою на підставі аналізу переглянутих поєдинків за участю суперника. У другій — спаринги, у яких і відпрацьовуються можливі варіанти розвитку бою, а також напрацьовуються різні комбінації та тактичні прийоми, які, у свою чергу, або будуть розроблятися далі, або ж будуть відкинуті.
— Хто зі спаринг-партнерів допомагає вам у підготовці?
— Щодо моїх спаринг-партнерів, то це боксери, з якими я вже проводив спаринги, а також кілька нових хлопців, які досить точно копіюють стиль мого суперника. Їхні імена до закінчення процесу підготовки я дозволю собі не називати.
— Володимире, наскільки, якщо так можна сказати, ви вже вирахували Кріса Бьорда і чи є у вас та Емануеля Стюарда план або кілька планів на майбутній бій?
— Скажемо так, ми маємо всю необхідну інформацію, щоб скористатися нею з максимальною ефективністю. Між мною та Емануелем існує повне розуміння найбільш сильних якостей Кріса Бьорда, а також тих недоліків, які є в будь-якого бійця.
Тепер головним є знайти можливість нейтралізувати сильні сторони мого суперника та скористатися його помилками. Але й тут треба прекрасно усвідомлювати те, що команда Кріса Бьорда робить те ж саме. Так що той, хто виконає краще домашню роботу, і має більше шансів на перемогу.
— Володимире, ви та Кріс уже заявили про те, що збираєтеся перемогти в цьому двобої нокаутом...
— Я не буду коментувати заяви Кріса Бьорда. Це його слова і його обіцянки. Я ж повторю те, що говорив уже багато разів — я буду готовим у двобої пройти повну дистанцію, але, якщо в мене з’явиться можливість закінчити бій нокаутом, я це неодмінно зроблю. Як, коли і яким саме ударом, сказати не можу. Головною для мене є перемога.
— А наскільки побут допомагає або заважає вам у підготовці?
— Тут мене абсолютно все влаштовує. Втім, мені не так вже багато і потрібно. Сон, харчування, тренування та вільний час, який, в основному, я проводжу, реабілітуючись після важких тренувань.Еще предлагаем узнать где можно недорого купить мужскую вышыванку. Вышиванку с Закарпатья надо покупать только на нашем сайте.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору