Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині чоловік згорів у ліжку

Рівненська область 05-лис, 2009, 16:039 Lobanovskiy 891
5 листопада близько шостої години до чергового радіотелефоніста Здолбунівського райвідділу МНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку села с. Білашів. За вказаною адресою негайно виїхав черговий підрозділ пожежно-рятувальної служби.
Про це Провінційці повідомляє старший лейтенант служби цивільного захисту Дмитро Мельник інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області.


Прибувши на місце виклику, вогнеборці в апаратах захисту органів дихання увійшли до помешкання, де в одній з кімнат виявили бездиханне тіло господаря оселі, громадянина Леоніда 1963 року народження, без жодних ознак життя. Рятувальники за лічені хвилини ліквідували загорання, не давши вогню знищити будинок. Вогнем було лише пошкоджено диван на якому відпочивав чоловік., а також два метри квадратних підлоги.. Поруч із тілом загиблого працівники МНС виявили безліч недопалків та спалених сірників. Тому найвірогіднішою причиною пожежі вважається необережність господаря помешкання під час паління.
Шановні громадяни. Головне управління МНС в області вкотре звертається до вас із проханням бути вкрай обережними при палінні та користуванні відкритим вогнем. Не можна нехтувати правилами пожежної безпеки, думати що зі мною цього не станеться і мене пожежа не торкнеться. Це хибні думки. Вогонь не питає дозволу, щоб зробити свою “чорну” справу. Пам’ятайте: лише суворе дотримання правил пожежної безпеки допоможе вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору