Рівне:

Створення та просування сайтів

На Ужгородщині підбили підсумки конкурсу „Населений пункт найкращого благоустрою і зразкового громадського порядку”

Закарпатська область 23-лис, 2009, 08:489 Lobanovskiy 926
Цими днями в Ужгородській районній раді підбили підсумки проведення конкурсу „Населений пункт найкращого благоустрою і зразкового громадського порядку”.
Про це повідомляє Анна Романенчук.


Конкурсна комісія, – розповідає начальник оргвідділу районної ради Галина Барканова, – очолювана співголовами - заступником голови районної ради Степаном Мацком та заступником голови райдержадміністрації Анатолієм Сараєм, одноголосно прийняла рішення, згідно з яким селище Середнє та село Кам’яниця визнано найкращими населеними пунктами Ужгородського району.
Учасники засідання уважно вислухали представників територіальних громад Марію Коваль-Мазюту – Кам’яницького сільського голову та Віталія Плешу – спеціаліста Середнянської селищної ради про роботу щодо розвитку на їх території соціальної сфери, створення умов для праці і дозвілля громадян, залучення їх до занять фізкультури і спорту, утримання в належному стані вулиць, доріг, охорони довкілля, підтримки громадського порядку.
До уваги конкурсної комісії були представлені чудово оформлені фотоальбоми, матеріали про висвітлення їх роботи в засобах масової інформації. До речі, і в Середньому, і в Кам’яниці виходить власна газета.
Наступний етап - участь відзначених населених пунктів Ужгородщини в обласному конкурсі, який завершиться 1 грудня ц.р.
Нагадаємо: на 24 сесії депутати облради V скликання ухвалили рішення (№ 849 від 24 квітня 2009 р.) „Про проведення щорічного обласного конкурсу „Населений пункт найкращого благоустрою і зразкового громадського порядку“.
Проходить він у два етапи:
перший - на районному рівні серед населених пунктів сіл, селищ, міст районного значення з 1 листопада по 15 листопада;
другий - на обласному рівні серед населених пунктів сіл, селищ, міст районного значення, які пройшли перший етап Конкурсу та міст обласного значення з 20 листопада по 1 грудня.
Для проведення першого етапу Конкурсу районні ради затверджували персональний склад районних Конкурсних комісій і Положення про проведення конкурсу. Районні комісії розглядали заяви і документи від населених пунктів ІІ та ІІІ категорії і вносили пропозиції Конкурсній комісії по одному претенденту в кожній категорії на участь у другому етапі Конкурсу.
Для участі в другому етапі Конкурсу районні комісії та міста обласного значення подають Конкурсній комісії відповідні документи (по кожному населеному пункту).
Населеним пунктам, які займуть призові місця в обласному Конкурсі, вручатимуться дипломи обласної ради та обласної державної адміністрації і надаватиметься субвенція з обласного бюджету на розвиток територіальних громад (інфраструктури населених пунктів) тощо.
Органи місцевого самоврядування можуть преміювати працівників підприємств, установ і організацій, органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади, що брали активну участь в Конкурсі, за рахунок власних коштів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору