Рівне:

Створення та просування сайтів

Як боротися із зайвою вагою?

Здоровя 09-гру, 2010, 12:129 Lobanovskiy 1 203
Не секрет, що восени та взимку ми схильні набирати зайві кілограми, а влітку їх втрачати. Це нормальний процес. Однак за допомогою маленьких хитрощів його можна зробити менш помітним і.


Як боротися із зайвою вагою?


1. Більше сонячного світла
Недолік сонячного світла знижує вироблення гормону серотоніна, у результаті чого погіршується не тільки ваше самопочуття, настрій, але й збільшується бажання з’їсти що-небудь смачненьке. Вихід - намагайтеся, якнайбільше бувати на свіжому повітрі у світлий час доби. Виходьте на вулиці навіть коли похмуро, це однаково краще, ніж сидіти в приміщення.
2. Не виключайте зі свого раціону вуглеводи
Вуглеводи потрібні для того, щоб підтримувати рівень серотоніна в нормі. Найбільш проблемний час, коли рівень серотоніна починає знижуватися й організм вимагає солодкого, - це кінець дня, приблизно о 4-5 годині. Саме в цей час і потрібно дати організму те, що він вимагає, тобто корисні вуглеводи: хліб, солодкі фрукти, овочі, що містять крохмаль. Іноді можна потішити себе гірким шоколадом.
3. Не забувайте про овочі й фрукти
Ви можете вважати, що овочі взимку не такі корисні, як улітку, або менш свіжі. Однак, за даними бразильських учених, уживання темно-зелених овочів і жовтогарячих фруктів сприяє зниженню ваги в осінньо-зимовий період. Це також означає, що в холодну пору року ці фрукти й овочі будуть перешкоджати появі зайвих кілограмів. Включайте у свій раціон броколі, моркву, капусту, апельсини, шпинат і різну зелень.
4. Більше свіжого повітря
Не секрет, що в холодну пору року менше буваємо на вулиці, і як би нам цього не хотілося, ступінь фізичної активності знижується. Як результат відбувається невелике збільшення ваги. Намагайтеся більше гуляти пішки, а не сидіти вдома біля телевізора…
Це не тільки корисно для фігури, але й у цілому для здоров’я.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору