Рівне:

Створення та просування сайтів

Благодійником бути легко

Актуально 15-лют, 2007, 22:359 prov 1 349
Пан Назарій звернувся до облдержадміністрації із пропозицією надати кошти тим жителям області, які їх потребують, та висловив сподівання, що ця допомога якнайшвидше знайде свого адресата. В облдержадміністрації пішли назустріч заокеанському меценатові і дібрали 9 жителів області. Матеріальну допомогу отримали ті мешканці Рівненщини, які зверталися за нею у січні вже цього року до Рівненської обласної державної адміністрації, але запити яких не були задоволені через відсутність достатньої кількості коштів у фонді «Допомога». Окрім того, керівництво адміністрації вирішило відійти від практики попередників, яка полягала у передачі коштів через спеціальні фонди, адже, як зазначив голова облдержадміністрації Віктор Матчук, важливо, щоб людина побачила на власні очі того мецената, а благодійник — що його допомога реальна.

На зустрічі, проведеній в облдержадміністрації, голова РОДА запевнив присутніх, що усіляко заохочуватиме такі кроки, які в перспективі стануть традиційними і завдяки яким допомогу зможуть отримати ще багато жителів краю.

За такий вияв благодійності Віктор Матчук нагородив Назарія Загоровського «Почесною грамотою» Рівненської обласної державної адміністрації.


Тарас МАКСИМЕНКО,Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору