Рівне:

Створення та просування сайтів

Кінець сезону провалили

Спорт 21-вер, 2006, 12:139 prov 934
Другий рік поспіль не вдається рівненській спідвейній команді на мажорній ноті завершити сезон. Ось знову виникли численні проблеми, які головним чином стосуються фінансів. Через численні переноси у другій польській та міжнаціональній (російській) спідвейній лігах нашій команді одночасно потрібно було їхати до Росії та Польщі. Планувалося до Познані відправити сильніший склад “Рівне-Україна”, а в турне до Балаково-Октябрського-Тольятті мав їхати юніорський. На жаль, з двох гонок “Рівне-Україна” взяла участь в одній, польській, у місті Познань.
Місцева команда ПСЖ реально претендує на нагороди. Якого вони будуть гатунку залежатиме від результатів останніх гонок познанців та їх суперників. Приймаючи рівнян, господарі в повну силу проявили свою “гостинність”. З перших стартів поляки просто “розірвали” “Рівне-Україну”. Незважаючи на те, що склад був бойовий, опиратися гості не змогли. Найпопулярнішим рахунком був 5:1 на користь поляків. Десять разів гонщики ПСЖ привозили максимум можливих очок, один раз 4:2. Лише один заїзд вдалося виграти “Рівне-Україні” 5:1 — у дев’ятому старті, за рахунку 37:11 на користь господарів, Петер Дим (три очки) та Олександр Бородай (два) скоротили відставання. Ще у трьох був зафіксований нічийний результат — 3:3. Як підсумок — нищівна поразка 26:64. Найрезультативнішим у складі української команди був польський легіонер Петер Дим — дев’ять очок. Шість на рахунку Ігоря Марка, чотири у тренера рівненської команди Віктора Гайдима. Олександр Бородай у командну скарбничку приніс три очки. По два у двох Володимирів Колодія-молодшого та Омеляна. Без очок фінішував Олександр Пятничко.
З чотирнадцятьма очками “Рівне-Україна” посідає шосту сходинку турнірної таблиці. На одне очко більше у команди з Мішкольця. Саме домашньою гонкою з угорцями, яка відбудеться 24 вересня, завершить свій сезон у польській лізі наша команда. В разі перемоги ми зможемо піднятися на одну сходинку.
Чого не скажеш про російську лігу. На три заключні гонки “Рівне-Україна” до північних сусідів не поїхала і як наслідок , три поразки з однаковим рахунком 0:25 і з команди знято шість очок. Крім цього, прийдеться заплатити штраф. На сайті “Спідвей в Балаково” генеральний директор Національної ліги спідвею Андрій Савін так прокоментував ситуацію:
— Рівненський клуб з чемпіонату не знявся. Вони повідомили лігу про фінансові труднощі і неможливість в зв’язку з цим виїхати до Росії на три календарі гонки, що залишилися. Теоретично можливо, що гроші, пізніше, у них можуть з’явитися на виїзд, але я не думаю, що це відбудеться. Та й ліга прийняла рішення по цим гонкам, так як терміни їх проведення не виконані.
Які подальші перспективи виступів нашого колективу в обох лігах наразі невідомо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору