Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 12-лют, 2009, 15:199 prov 1 021
З даху ферми в селі Новий Берестовець Костопільського району невідомі викрали 20 листів шиферу, а зі складу на території тракторної бригади в селі Чудель Сарненського району — два двигуни до тракторів «МТЗ-80» та «Т-150».
24-річний житель села Карпилівка Радивилівського району Михайло викрав з ферми 55 кілограмів комбікорму.
***
В одному з кафе у селі Тараканів Дубенського району було виявлено та вилучено дев’ять гральних автоматів, які експлуатувалися без відповідних документів. А працівники сектору карного розшуку вилучили вісім ігрових автоматів, які без відповідних документів на заняття гральним бізнесом використовувалися у одному з кафе-барів Березного.
***
З приміщення школи в селищі Степань Сарненського району невідомі, потрапивши всередину через вікно, намагалися викрасти дві картини місцевого художника С.Чуприни. В останню мить чи то злодії передумали це робити, чи хтось їх злякав.
***
Власникам рівненських ресторанів, барів, саун, які бажають продовжити графіки роботи у нічний час, рекомендуватимуть обладнати їх камерами зовнішнього спостереження та під‘єднати їх до загальноміської мережі. Така ухвала була прийнята на засіданні Рівненського міськвиконкому.
На думку членів виконкому, нововведення сприятиме поліпшенню криміногенної ситуації у місті.

***
У Володимирецькому районі знайшли скупника металобрухту, який займався цією діяльністю без дозволів. Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю встановили, що 47-річний житель села Городець Володимирецького району Василь протягом 2008-2009 років займався незаконною скупкою металобрухту.
За матеріалами ВЗГ УМВСУ, ЗІК.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору