Рівне:

Створення та просування сайтів

Львів'янин завдав сторожеві автостоянки тридцять ножових поранень

Львівська область 02-лют, 2011, 08:519 Lobanovskiy 792
Тридцять ножових поранень, двадцять з яких у шию. Так жорстоко розправився зі своїм новим знайомим нещодавно звільнений з ув'язнення молодий львів'янин. Підозрюваний убив сторожа однієї з автостоянок міста.

Уночі до міліції зателефонував схвильований чоловік. Розповів: приїхав, щоб припаркувати машину на стоянці, й побачив у приміщенні вбитого сторожа. На місце одразу вирушили оперативники. Їм вдалося знайти чоловіка, який останнім бачив Петра живим. А поруч нього - незнайомця.
Павло Балдин, перший заступник керівника Шевченківського РВ міліції м. Львова:
- Був встановлений водій, який останнім ставив машину на стоянку, приблизно біля першої години ночі, і розповів, що бачив сторожа і ще невідому особу. На той момент сторож був ще живий, але вже побитий. В подальшому він описав ту другу особу, яка знаходилась поруч зі сторожем.
Підозрілого чолов’ягу знайшли вже вдосвіта, неподалік стоянки, в занедбаному будинку. Волоцюга мирно спав, навіть не змінивши заляпаного кров'ю одягу. Поруч лежали два мобільні телефони, вкрадені у сторожа. Неборака розповів: до Львова приїхав лише кілька днів тому.
Павло Балдин, перший заступник керівника Шевченківського РВ міліції м. Львова:
- В той день він прийшов, щоб підзарядити мобільний телефон, так як він, фактично, приїхав, і не мав де зупинитись, зупинився в закинутому приміщенні поряд зі стоянкою, і хотів зарядити телефон. В подальшому вони познайомились, почали розпивати спиртні напої.
Чому почалася бійка - убивця не пам’ятає. Дубасив сторожа жорстоко, та коли втік, запевняє, той ще дихав. Напарник вартівника картає себе й досі. Каже, міг допомогти приятелеві, утім два пропущені дзвінки від друга помітив лише вранці.
Андрій, напарник загиблого:
- Може, він хотів помочь, і подзвонив до мене, бо ми так товаришували. Але я не почув тих дзвінків, бо було пів другої.
Коли затриманого привезли до райвідділку, то швидко з'ясували: на волі чоловік не пробув і тижня. Вийшов із в'язниці лише на початку січня.
Станіслав Броневицький, керівник Львівського МУ міліції:
- Він раніше притягувався до кримінальної відповідальності Шевченківським судом міста Львова по статті 185 - крадіжка, 186 - грабіж. Відбував покарання в Дніпропетровській області. 5 січня звільнився з місць позбавлення волі.
Затриманий зараз в ізоляторі. Вочевидь, невдовзі його знову посадовлять до в'язниці.

Уляна Сенько, Мирослав Пархомик.
http://ntn.ua/uk/news/murders/2011/02/01/5313
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору